Paistettu kampasimpukka ja kasvisvoi
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen

Paistettu kampasimpukka ja kasvisvoi

Paistettu kampasimpukka ja kasvisvoi -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 kpl tuoreita kampasimpukoita kuorineen tai puhdistettuina
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • suolaa
    • 2 rkl voita
    • 1 tl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia

    Valmistusohje

    Kampasimpukat:

    1. Ota kunnolla kiinni simpukan litteämmätä puolesta niin, että tasainen osa on ylhäällä. Pidä simpukasta kiinni esim. käsipyyhkeen avulla, estääksesi veitsen lipsahduksen sormiisi.

    2. Vie veitsi simpukan sisälle ja leikkaa jalka irti niin läheltä kuorta kuin mahdollista.

    3. Avaa kuori ja irrota simpukka varovasti lusikalla.

    4. Poista parta, mätipussi ja pieni, sitkeä osa simpukan sivusta.

    5. Huuhtele simpukat kylmässä vedessä ja laita valumaan käsipyyhkeelle.

    Mielestämme paras tapa tarjota simpukat on tarjota ne vasta paistettuna kuorestaan. Pese kuoret huolellisesti ennen käyttöä.

    Valmistusohje:

    1. Kuumenna paistinpannu, lisää ruokalusikallinen rypsiöljyä ja ripottele hyppysellinen suolaa päälle.

    2. Paista simpukoita 30 sekuntia kuumalla lämmöllä, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.

    3. Lisää nokare voita, kääntele simpukoita ja lisää teelusikallinen fondia.

    4. Lusikoi voita simpukoiden päälle ja tarjoa ne, kun niissä on haluamasi paistoaste ja kaunis, karamellisoitunut pinta.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Graavattu siika, nieriä tai taimen

    Recept

    Kala-äyriäispata tillillä ja sahramilla

    Recept

    Turskaa ja muhennettuja herneitä

    Recept

    Gratinoitu kalapata katkaravuilla

    Recept

    Saariston kalapata

    Recept

    Kala-katkarapupata

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä