Perinteinen lohikeitto
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen, Keitto, Arkiruoka

Perinteinen lohikeitto

Perinteisen lohikeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    30 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 rkl voita
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 2 salottisipulia, hienonnettuna
    • 4 pientä perunaa, kuorittuna ja pilkottuna
    • 2 porkkanaa, kuorittuna ja pilkottuna
    • 5 kokonaista maustepippuria
    • 5 kokonaista mustapippuria
    • 4 dl vettä
    • 1.5 rkl Touch of Taste Kalafondia
    • 1 laakerinlehti
    • 400 g lohifileetä, kuutioituna
    • 4 dl kermaa
    • sitruunamehua
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Kuumenna kattilassa voi ja rypsiöljy. Kuullota sipulia, perunoita, porkkanoita ja mausteita 5 minuuttia miedolla lämmöllä, ilman että ne saavat väriä.
    2. Lisää joukkoon vesi, fondi ja laakerinlehti. Anna kiehua noin 15 min, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Lisää kerma ja anna kiehahtaa.
    3. Lisää lohikuutiot ja anna kypsyä noin 1 min.
    4. Mausta fondilla, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Kalafondi

    Recept

    Kalapyörykät ja tillikastike

    Recept

    Äyriäisrisotto

    Recept

    Kalanyytit grillissä

    Recept

    Graavilohen kastike

    Recept

    Kala-äyriäispata tillillä ja sahramilla

    Recept

    Mausteliemessä paistettu lohi ja hummeri-mätikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä