Perunaohukaiset ja sitruuna-crème fraîche
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen

Perunaohukaiset ja sitruuna-crème fraîche

Perunaohukaiset ja sitruuna-crème fraîche -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 150 g jauhoperunoita, keitettynä ja survottuna
    • 1 kpl kananmunia
    • 1 kpl kananmunan valkuaisia
    • 1 dl kermaa
    • 0.5 dl crème fraîchea
    • 1.5 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 dl vehnäjauhoja
    • 2 rkl voita, paistamiseen
    • 1 kpl sitruunaa
    • 2 dl crème fraîchea
    • 1 rkl dijon-sinappia
    • suolaa ja pippuria
    • sokeria
    • 200 g katkarapuja
    • erilaisia ituja

    Valmistusohje

    1. Vatkaa keltuaiset, kerma, crème frâiche, jauhot ja mausteet sekä fondi tasaiseksi taikinaksi. 
    2. Sekoita joukkoon keitetyt, jäähtyneet ja survotut perunat.
    3. Vispaa valkuaiset sekaisin ja lisää taikinaan. Paista letut voissa. 
    4. Pese sitruuna ja raasta kuori.  Halkaise sitruuna ja paahda kuumalla pannulla leikkauspinta alaspäin. Sitruunan paahtaminen tuo esiin sitruunan täyteläisen maun.
    5. Purista sitruunamehu kuoriraasteeseen ja jätä maustumaan. 
    6. Vispaa crème frâiche ja lisää sitruunamehu ja -kuori joukkoon.
    7. Mausta suolalla, pippurilla, sokerilla ja dijon-sinapilla. 
    8. Tarjoa ohukaiset katkarapujen, sitruunaisen creme fraichen sekä itujen kanssa. 

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Sherryntuoksuinen hummerisilli

    Recept

    Pinaattinen lohi-parsalasagne

    Recept

    Gratinoitu kalapata katkaravuilla

    Recept

    Kampasimpukkavartaat, "Clam chowder"

    Recept

    Kala-äyriäispata tillillä ja sahramilla

    Recept

    Kesäiset Hasselbackanperunat mädillä

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä