Ravunpyrstöpastakastike
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen, Pastaruoka

Ravunpyrstöpastakastike

Ravunpyrstöpastakastikeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 200 g ravunpyrstöjä suolaliemessä
    • 200 g tuoreita herkkusieniä
    • 100 g punaista paprikaa
    • 1 dl crème fraîchea
    • 15 g voita paistamiseen
    • 2 dl vettä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä
    • suolaa ja pippuria
    • maissitärkkelystä suurusteeksi

    Valmistusohje

    1. Kuullota viipaloidut sienet, suikaloitu paprika ja raastettu valkosipuli kattilassa parin minuutin ajan. 
    2. Kaada joukkoon vesi, crème fraîche ja fondi.
    3. Suurusta maissitärkkelyksellä haluttuun sakeuteen.
    4. Kääntele joukkoon ravunpyrstöt.
    5. Mausta suolalla ja pippurilla. 
    6. Tarjoa pastan ja kirsikkatomaattien kanssa. 

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Toast skagen

    Recept

    Hummeri-rapu-bouillabaisse

    Recept

    Paistettua turskaa mätikastikkeella

    Recept

    Grillattu katkarapuleipä

    Recept

    Curry-simpukka-lohikastike

    Recept

    Lohipasta herneillä

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä