Uunilohi parmesaanikastikkeella
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen, Vuokaruoka

Uunilohi parmesaanikastikkeella

Uunilohi parmesaanikastikkeella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    25 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 600 g lohifileetä
    • 2 rkl öljyä
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 rkl sitruunankuorta, raastettuna
    • 1 rkl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
    • 1 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • Kastike
    • 2 dl crème fraichea
    • 1 dl parmesan-juustoa, raastettuna
    • 0.5-1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • suolaa ja pippuria
    • Tarjoiluun
    • Perunasosetta
    • Porkkanoita
    • Vihersalaattia

    Valmistusohje

    1. Leikkaa lohifilee 4 palaan. Siirrä fileet uuninkestävään vuokaan.
    2. Sekoita keskenään öljy, fondi, sitruunankuori, persilja ja valkosipuli. Levitä seos lohifileiden päälle.
    3. Paista lohta uunissa 150 asteessa noin 15 min.
    4. Sekoita kastikeainekset keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää tarvittaessa fondia.
    5. Kuori ja siivuta porkkanat kuorimaveitsellä.
    6. Tarjoile kypsä lohi perunasoseen, porkkanoiden, vihersalaatin ja parmesan-kastikkeen kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Hummerin makuinen silakkalaatikko

    Recept

    Chili-katkarapu-limepasta

    Recept

    Pastaa kermaisessa savulohi-parsakastikkeessa

    Recept

    Lohi-perunavuoka ja voisula

    Recept

    Hummeri-omenasilli

    Recept

    Kala-äyriäispata tillillä ja sahramilla

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä