Yrttigraavattu lohi
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen

Yrttigraavattu lohi

Yrttigraavatun lohen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    30 min + graavaus
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 600 g lohifileetä
    • 2 rkl tuoretta tilliä, hienonnettuna
    • 1 rkl lehtipersiljaa, hienonnettuna
    • 1 rkl rakuunaa, hienonnettuna
    • 3 rkl sokeria
    • 1.5 rkl suolaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 0.5 dl tuoretta korianteria, hienonnettuna

    Valmistusohje

    1. Nypi kalasta ruodot pois käyttäen apuna esimerkiksi ruotopihtejä.
    2. Sekoita keskenään hienonnetut yrtit, suola, sokeri ja fondi.
    3. Ripottele mausteseos kalan fileepuolelle ja viimeistele tuoreella korianterilla.
    4. Anna fileen olla huoneenlämmössä noin tunti, kunnes sokeri ja suola ovat sulaneet.
    5. Kääri filee tiukkaan pakettiin tuorekelmun avulla ja anna kalan suolaantua jääkaapissa noin 2 vuorokautta. Käännä kalapakettia muutama kerta graavauksen aikana, jotta kala suolaantuu tasaisesti.
    6. Leikkaa filee ohuiksi siivuiksi ja tarjoile!

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Täyteläinen sillitartar

    Recept

    Lohi-tomaatti-latva-artisokkagratiini

    Recept

    Benedictin munat

    Recept

    Filotaikinaan käärittyä hummeria curryvoissa

    Recept

    Pinaattinen lohi-parsalasagne

    Recept

    Aasialaisittain graavattu lohi

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä