BBQ-kastike
Facebook Twitter

Kastike

BBQ-kastike

BBQ-glaseerauskastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kpl punasipulia
    • 2 kpl valkosipulinkynsiä
    • 1 kpl punaista chilipaprikaa
    • 2 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 2 rkl punaviinietikkaa
    • 3 dl tomaattiketsuppia
    • 3 rkl raakasokeria
    • 1.5 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 2.5 ml kokonaisia mustapippureita
    • 1 rkl jauhettuja korianterinsiemeniä
    • 1 rkl paprikajauhetta
    • 1 rkl jauhettua inkivääriä

    Valmistusohje

    1. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet.
    2. Poista chilistä siemenet ja hienonna. 
    3. Laita kaikki ainekset kattilaan.
    4. Kuumenna ja hauduta 20 minuuttia, laita sitten sivuun jäähtymään.
    5. Kaada puhtaisiin pulloihin ja säilytä jääkaapissa. 
    6. Barbecuekastike säilyy vähintään 2 viikkoa.

    Sisältyvät tuotteet

    Häränlihafondi Punaviinillä

    Recept

    Hummeri-mätikastike

    Recept

    Kasvissyöjän Bolognese

    Recept

    Kylmä kastike: Asian Green and Fresh

    Recept

    Sipulikastike timjamilla

    Recept

    Omena-piparjuurikastike

    Recept

    Klassinen voikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä