Bolognese juureksilla ja linsseillä
Facebook Twitter

Kastike, Naudanliha, Pastaruoka, Arkiruoka

Bolognese juureksilla ja linsseillä

Bolognese juureksilla ja linsseillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    35 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 porkkana
    • 1 palsternakka
    • 1 keltainen sipuli, hienonnettuna
    • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
    • 200 g jauhelihaa
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 1 dl mustia linssejä
    • 500 g tomaattimurskaa
    • 2 rkl Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
    • 1 rkl balsamietikkaa
    • suolaa ja pippuria
    • Tarjoiluun
    • spagettia, parmesan-juustoa ja basilikaa

    Valmistusohje

    1. Kuori porkkana ja palsternakka. Hienonna pieneksi.
    2. Kuullota juureksia, sipulia ja jauhelihaa pannulla öljyssä.
    3. Lisää pannulle linssit, tomaattimurska, 3 dl vettä, fondi, balsamietikka. Mausta suolalla ja pippurilla.
    4. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla 20-25 minuuttia tai kunnes linssit ovat valmiita.
    5. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa, pippuria ja fondia.
    6. Tarjoile bolognese-kastike spagetin, raastetun parmesan-juuston ja tuoreen basilikan kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi Luomu Lihafondi

    Recept

    Bearnaisekastike

    Recept

    Mausteinen omenakastike

    Recept

    Paahdettu kasviskastike

    Recept

    Tomaatti-viherpippurikastike

    Recept

    Madeirakastike

    Recept

    Omenainen calvados-sinappikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä