Bouillabaisse-kastike
Facebook Twitter

Kastike

Bouillabaisse-kastike

Bouillabaisse-kastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 0.5 keltasipulia, hienonnettuna
    • 1 kpl porkkanaa, kuutioituna
    • 3 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
    • 1 maustemitta fenkolinsiemeniä
    • 0.5 pkt sahramia
    • 2 rkl tomaattipyrettä
    • 2 kpl tomaattia, pilkottuna
    • 1 kpl appelsiinia, raastettu kuori ja mehu
    • 2 dl kuivaa valkoviiniä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 4 dl vettä
    • 2 rkl voita

    Valmistusohje

    1. Kuullota kasvikset ja mausteet oliiviöljyssä keskikuumalla lämmöllä, mutta älä ruskista. 
    2. Lisää tomaattipyre ja kuullota vielä 1 min. 
    3. Lisää valkoviini, fondi, vesi ja appelsiinimehu. Hauduta noin 15 min. 
    4. Soseuta kastike ja siivilöi hienojakoisen siivilän läpi. 
    5. Mausta suolalla ja pippurilla ja vatkaa joukkoon huoneenlämpöinen voi. 

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Kantarelli-katajanmarjakastike

    Recept

    Pippurikastike

    Recept

    Sahrami-fenkolikastike

    Recept

    Jauhelihakastike, arkipäivä - Bolognese

    Recept

    Punaviinikastike

    Recept

    Herkkutatti-portviinikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä