Burgundinkastike
Facebook Twitter

Kastike

Burgundinkastike

Burgundinkastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 8 kpl metsäsieniä, neljään osaan leikattuna
    • 10 kpl pieniä, keltaisia paistinsipuleita
    • 100 g savupekonia, suikaloituna
    • 2 dl punaviiniä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 4 dl vettä
    • 5 oksa tuoretta timjamia
    • 1 oksa tuoretta rosmariinia
    • 0.5 valkosipulinkynsiä, viipaloituna
    • suolaa ja mustapippurirouhetta

    Valmistusohje

    1. Paista sienet, sipuli, siansilava, timjami ja valkosipuli kasarissa keskikuumalla lämmöllä voissa hyvän värisiksi.
    2. Kaada joukkoon viini, vesi ja fondi.
    3. Keitä kokoon, kunnes noin 3 dl lientä on jäljellä. Suurusta neste pieneen vesimäärään sekoitetulla maissitärkkelyksellä haluttuun vahvuuteen. 
    4. Mausta suolalla ja mustapippurilla. 

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Dijonaise

    Recept

    Valkoviinikastike

    Recept

    Valkosipuli-ruohosipulikastike

    Recept

    Graavilohen kastike

    Recept

    Äyriäis-konjakkikastike

    Recept

    Crème fraiche-kastike vasikanfondilla ja valkosipulilla

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä