Chili-inkivääri dippikastike
Facebook Twitter

Kastike, Lisuke

Chili-inkivääri dippikastike

Chili-inkivääri dippikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    15 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 punainen chili
    • 1.5 rkl tuoretta inkivääriä, kuorittuna
    • 1 sitruuna, mehu ja kuori
    • 3 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 2.5 rkl öljyä
    • 1.5 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 0.5 dl seesaminsiemeniä, paahdettuna

    Valmistusohje

    1. Hienonna chili ja inkivääri.
    2. Raasta sitruunan kuori ja purista mehu.
    3. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Tuhti pippurikastike

    Recept

    Bearnaisekastike

    Recept

    Hummeri-mätikastike

    Recept

    Äyriäis-konjakkikastike

    Recept

    Pippurikastike

    Recept

    Hummerikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä