Currybroileri, mangokastike ja vihannesriisi
Facebook Twitter

Kastike, Broileri, Arkiruoka

Currybroileri, mangokastike ja vihannesriisi

Currybroilerin, mangokastikkeen ja vihannesriisin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • BROILERI & KASTIKE
    • 4 kpl broilerifileitä
    • 1 rkl currya
    • 1 maustemitta mustapippurijauhetta
    • 1 tl suolaa
    • 2 rkl voita paistamiseen
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 dl kermaa
    • 0.5 dl mango chutney'a
    • RIISI
    • 2 dl pitkäjyväistä riisiä
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 kpl porkkanoita
    • 1 kpl punaista paprikaa
    • 0.5 kpl kesäkurpitsaa
    • 4 dl vettä

    Valmistusohje

    Broileri

    1. Mausta broileri puolella määrällä currya, suolaa ja pippuria. 
    2. Ruskista fileet voissa paistinpannulla miedolla lämmöllä.
    3. Lisää Touch of Taste Kanafondi, loput currysta, kerma ja mango chutney pannulle. Anna kiehua hiljalleen noin 5-8 minuuttia.

    Vihannesriisi

    1. Keitä riisi 4 dl:ssa vettä, mausta vesi Touch of Taste Kasvisfondilla.
    2. Raasta tai leikkaa paprika, porkkana ja kesäkurpitsa karkeaksi ja lisää riisiin keittämisen loppuvaiheessa. 

    TARJOA

    Tarjoa broilerifileet mangokastikkeessa vihannesriisin kera. 

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Kantarelli-katajanmarjakastike

    Recept

    Sipulikastike timjamilla

    Recept

    Kasvissyöjän Bolognese

    Recept

    Hummeri-mätikastike

    Recept

    Sipulikastike

    Recept

    Sinappi-piparjuurikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä