Dijonaise
Facebook Twitter

Kastike

Dijonaise

Dijonaisen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1.5 rkl dijon-sinappia
    • 1.5 rkl karkeaa dijon-sinappia
    • 1 kpl kananmunan keltuaisia
    • 1 tl juoksevaa hunajaa
    • 2 dl ruokaöljyä
    • 1.5 tl Touch of Taste Kasvisfondia

    Valmistusohje

    1. Mittaa sinappi, keltuaiset ja hunaja kulhoon. Vispaa öljy ohuena nauhana ainesten joukkoon samalla hyvin sekoittaen pehmeäksi kastikkeeksi. Mausta fondilla. 

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Pekonissa paistettu häränfile, omenakastike ja paahdettu j...

    Recept

    Jogurttiraita

    Recept

    Punaviinikastike

    Recept

    Päärynä-luumuchutney

    Recept

    Omenainen calvados-sinappikastike

    Recept

    Avokadokastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä