Dijonaise
Facebook Twitter

Kastike

Dijonaise

Dijonaisen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1.5 rkl dijon-sinappia
    • 1.5 rkl karkeaa dijon-sinappia
    • 1 kpl kananmunan keltuaisia
    • 1 tl juoksevaa hunajaa
    • 2 dl ruokaöljyä
    • 1.5 tl Touch of Taste Kasvisfondia

    Valmistusohje

    1. Mittaa sinappi, keltuaiset ja hunaja kulhoon. Vispaa öljy ohuena nauhana ainesten joukkoon samalla hyvin sekoittaen pehmeäksi kastikkeeksi. Mausta fondilla. 

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Kantarellimajoneesi

    Recept

    Rapukastike

    Recept

    Siitake-balsamikokastike

    Recept

    Omena-piparjuurisose

    Recept

    Hedelmäinen kinkunkastike

    Recept

    Hummeri-mätikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä