Dijonaise
Facebook Twitter

Kastike

Dijonaise

Dijonaisen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1.5 rkl dijon-sinappia
    • 1.5 rkl karkeaa dijon-sinappia
    • 1 kpl kananmunan keltuaisia
    • 1 tl juoksevaa hunajaa
    • 2 dl ruokaöljyä
    • 1.5 tl Touch of Taste Kasvisfondia

    Valmistusohje

    1. Mittaa sinappi, keltuaiset ja hunaja kulhoon. Vispaa öljy ohuena nauhana ainesten joukkoon samalla hyvin sekoittaen pehmeäksi kastikkeeksi. Mausta fondilla. 

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Hummeri-piparjuurikastike

    Recept

    Rakuuna-sinappikastike

    Recept

    Kylmä kastike: Red and Hot

    Recept

    Tilli-hollandaise

    Recept

    Punaviinikastike

    Recept

    Hummeri-mätikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä