Hapanimelä chilikastike
Facebook Twitter

Kastike

Hapanimelä chilikastike

Hapanimelän chilikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    15 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl chiliä, hienonnettuna ilman siemeniä
    • 2 rkl riisiviinietikkaa
    • 1 rkl juoksevaa hunajaa
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1.5 dl paksua chilikastiketta, esim. Heinz

    Valmistusohje

    1. Kuullota öljyssä valkosipuli, chili ja sipuli miedolla lämmöllä, noin 5 min ilman että ne saavat väriä.
    2. Lisää joukkoon loput ainesosat ja anna kiehua miedolla lämmöllä 3 minuuttia.
    3. Soseuta seos tehosekoittimessa, siivilöi ja kaada valmis kastike purkkiin.
    4. Säilytä jääkaapissa ja käytä kahden viikon kuluessa.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Kantarellimajoneesi

    Recept

    Paahdettu kasviskastike

    Recept

    Omenainen calvados-sinappikastike

    Recept

    Hummeri-mätikastike

    Recept

    Kantarelli-katajanmarjakastike

    Recept

    Tomaatti-viherpippurikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä