Hummeri-mätikastike
Facebook Twitter

Kastike

Hummeri-mätikastike

Hummeri-mätikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 8

    Ainesosat

    • 2 dl crème fraîchea
    • 2 dl majoneesia
    • 2 tl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 50 g punaista rasvakalan mätiä
    • 1 rkl appelsiinin raastettua kuorta
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita. Mausta suolalla, mustapippurilla, fondilla ja appelsiininkuorella. 

    Tarjoa liemessä paistetun lohen tai muun lohiruoan kanssa. 

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Tuhti pippurikastike

    Recept

    Bouillabaisse-kastike

    Recept

    Kermainen jauhelihakastike

    Recept

    Hapanimelä chilikastike

    Recept

    Yrtti-sinappikastike

    Recept

    Jogurtti-parmesaanikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä