Hummeri-mätikastike
Facebook Twitter

Kastike

Hummeri-mätikastike

Hummeri-mätikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 dl crème fraîchea
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 2 rkl punaista rasvakalan mätiä
    • 1 rkl dijon-sinappia
    • 1 rkl tuoretta tilliä, hienonnettuna
    • 1 tl sitruunan mehua ja hieman raastettua sitruunan kuorta
    • mustapippurirouhetta

    Valmistusohje

    1. Mittaa ja yhdistä kaikki ainekset. Anna olla kylmässä vähintään 30 min. ennen tarjoamista. 

    Kastike sopii erinomaisesti lämminsavulohen kanssa, kalapadan lisäkekastikkeeksi tai äyriäistäytteen pohjaksi. 

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Kantarelli-katajanmarjakastike

    Recept

    Jauhelihakastike, arkipäivä - Bolognese

    Recept

    Klassinen voikastike

    Recept

    Pekonissa paistettu häränfile, omenakastike ja paahdettu j...

    Recept

    Paprika-punaviinikastike

    Recept

    Chili-paprikakastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä