Jogurtti-parmesaanikastike
Facebook Twitter

Kastike

Jogurtti-parmesaanikastike

Jogurtti-parmesaanikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    15 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2.5 dl kreikkalaista jogurttia
    • 4 rkl parmesan-juustoa, raastettuna
    • 2 tl Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
    • 3 rkl persiljaa, hienonnettuna
    • 2 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi Luomu Lihafondi

    Recept

    Avokadokastike

    Recept

    Mausteinen omenakastike

    Recept

    Paahdettu kasviskastike

    Recept

    Mausteiset lihapullat tomaattikastikkeessa

    Recept

    Hummeri-piparjuurikastike

    Recept

    Punaviinikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä