Jogurtti-parmesaanikastike
Facebook Twitter

Kastike

Jogurtti-parmesaanikastike

Jogurtti-parmesaanikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    15 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2.5 dl kreikkalaista jogurttia
    • 4 rkl parmesan-juustoa, raastettuna
    • 2 tl Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
    • 3 rkl persiljaa, hienonnettuna
    • 2 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi Luomu Lihafondi

    Recept

    Päärynä-luumuchutney

    Recept

    Graavilohen kastike

    Recept

    Klassinen voikastike

    Recept

    Hummeri-mätikastike

    Recept

    Rhode Island -kastike

    Recept

    Paahdettu kasviskastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä