Kermainen jauhelihakastike
Facebook Twitter

Kastike, Naudanliha, Pastaruoka, Arkiruoka

Kermainen jauhelihakastike

Kermaisen jauhelihakastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    35 minuuttia
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 400 g naudanjauhelihaa
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 1 rkl voita
    • 1 kpl keltasipulia, hienonnettuna
    • 1 kpl porkkanaa, ohuina siivuina
    • 2 kpl valkosipulinkynsiä, raastettuna
    • 10 kpl herkkusieniä, viipaleina
    • 1 pkt pekonia, kuutioina (140g)
    • 1 dl valkoviiniä
    • 1 dl vettä
    • 2 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 2 dl paseerattua tomaattia
    • 2 dl kermaa
    • 2 tl tuoretta timjamia hienonnettuna
    • 2 tl tuoretta oreganoa hienonnettuna

    Valmistusohje

    1. Ruskista jauheliha oliiviöljyn ja voin seoksessa.
    2. Lisää kasvikset ja kuutioitu pekoni. Kuullota muutaman minuutin ajan.
    3. Lisää vesi, fondi, viini ja paseerattu tomaatti. Sekoita ja anna hautua kannen alla 15 min.
    4. Lisää kerma ja hienonnetut yrtit. Keitä kokoon noin 5-10 min.
    5. Mausta suolalla ja mustapippurilla. 

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Madeira-sienikastike

    Recept

    Tomaatti-viherpippurikastike

    Recept

    Hedelmäinen kinkunkastike

    Recept

    Linssibolognese

    Recept

    Yrtti-sinappikastike

    Recept

    Bolognese juureksilla ja linsseillä

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä