Klassinen voikastike
Facebook Twitter

Kastike

Klassinen voikastike

Klassisen voikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 kpl salottisipuleita
    • 1 rkl valkoviinietikkaa
    • 2 dl valkoviiniä
    • 0.5 dl ruokakermaa
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
    • 200 g voita
    • suolaa
    • valkopippurijauhetta
    • sitruunan mehua

    Valmistusohje

    1. Kuori ja hienonna salottisipuli.
    2. Mittaa kattilaan valkoviini ja viinietikka, laita salottisipuli joukkoon. Kuumenna ja keitä kokoon, kunnes puolet nesteestä on jäljellä. 
    3. Kaada kerma ja fondi kattilaan, keitä keskilämmöllä, kunnes seos on kiehunut vähän kasaan. 
    4. Leikkaa voi kuutoiksi. Lisää voikuutiot vähitellen kastikkeeseen samalla voimakkaasti sekoittaen. Voi suurustaa kastikkeen. Siivilöi kastike. 
    5. Ota kattila liedeltä, mausta suolalla ja valkopippurilla sekä tilkalla sitruunamehua. 
    6. Voikastike on valmis tarjottavaksi!

    Sisältyvät tuotteet

    Kalafondi

    Recept

    Chili-inkivääri dippikastike

    Recept

    Jauhelihakastike, arkipäivä - Bolognese

    Recept

    Madeirakastike

    Recept

    Avokadokastike

    Recept

    Mausteinen omenakastike

    Recept

    Jogurttiraita

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä