Madeirakastike
Facebook Twitter

Kastike

Madeirakastike

Madeirakastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 0.5 kpl keltasipulia, hienonnettuna
    • 3 oksa tuoretta timjamia
    • 1 rkl rusinoita
    • 2 dl punaviiniä
    • 2 dl madeiraa
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 2 rkl voita
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Paista sipuli voissa kullanruskeaksi keskikuumalla lämmöllä. 
    2. Lisää rusinat ja timjami. Kuullota noin 1 min.
    3. Kaada joukkoon viini, madeira, vesi ja fondi.
    4. Keitä kokoon, kunnes noin 3 dl nesteestä on jäljellä.
    5. Suurusta kastike haluttuun sakeuteen vesitilkkaan sekoitetulla maissitärkkelyksellä.
    6. Vatkaa voi kastikkeeseen ennen tarjoamista. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Häränlihafondi Punaviinillä

    Recept

    Naudanlihakastike, hitaasti hauduttaen

    Recept

    Sipulikastike

    Recept

    Kasvissyöjän Bolognese

    Recept

    Madeira-sienikastike

    Recept

    Sipulikastike timjamilla

    Recept

    Klassinen voikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä