Paprika-punaviinikastike
Facebook Twitter

Kastike

Paprika-punaviinikastike

Paprika-punaviinikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1.5 tl sokeria
    • 1 rkl sherryviinietikkaa
    • 3 dl punaviiniä
    • 1 dl vettä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 0.5 kpl banaanisalottisipulia, hienonnettuna
    • 0.5 kpl punaista paprikaa, pieninä kuutioina
    • 0.5 kpl keltaista paprikaa, pieninä kuutioina
    • 1.5 tl maissitärkkelystä, viiniin sekoitettuna
    • tuoretta timjamia, hienonnettuna
    • 2 rkl voita

    Valmistusohje

    1. Paahda sokeri kattilassa kullanruskeaksi. 
    2. Kaada joukkoon viinietikka, viini, vesi ja fondi. 
    3. Keitä kokoon, kunnes jäljellä on ¾ alkuperäisestä määrästä.
    4. Lisää pieneen määrään viiniä sekoitettu maissitärkkelys hämmentäen joukkoon, kuumenna. Laita kastike sivuun.
    5. Kuullota sipuli ja paprika pehmeäksi puolessä määrässä voita, älä ruskista. 
    6. Kaada kastike sipuli-paprikaseoksen päälle. 
    7. Lisää hienonnettu timjami ja mausta suolalla ja pippurilla.
    8. Vispaa lopuksi ruokalusikallinen voita antamaan makua ja kiiltoa. 

    Sisältyvät tuotteet

    Häränlihafondi Punaviinillä

    1 / 6

    Karamelisera sockret i en kastrull till en vacker gyllenbrun färg

    2 / 6

    Slå på vinäger, vin, vatten och fond. Koka ihop till en reduktion tills ¾ återstår.

    3 / 6

    Hacka paprika och schalottenlök i fina tärningar.

    4 / 6

    Tillsätt majsstärkelse utrörd i lite av vinet och ge detta ett uppkok. Lyft åt sidan.

    5 / 6

    Fräs lök och paprika mjukt utan att det tar färg i halva mängden smör.

    6 / 6

    Slå såsen över fräset. Tillsätt hackad timjan och smaka av med salt och peppar. Vispa i en msk smör för smaken och glansen.

    Recept

    Currybroileri, mangokastike ja vihannesriisi

    Recept

    Fenkoli-pancetta-valkoviinikastike

    Recept

    Mausteinen omenakastike

    Recept

    Burgundinkastike

    Recept

    Kermainen jauhelihakastike

    Recept

    Jauhelihakastike, arkipäivä - Bolognese

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä