Punaviinikastike
Facebook Twitter

Kastike

Punaviinikastike

Punaviinikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 rkl voita
    • 1 dl salottisipulia, hienonnettuna
    • 2 dl juureksia, hienonnettuna
    • 1-2 oksaa Timjamia
    • 2 dl punaviiniä
    • 1 dl vettä
    • 2 rkl balsamietikkaa
    • 3 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 1 rkl fariinisokeria
    • maizenaa
    • suolaa ja pippuria
    • Nokare Voita

    Valmistusohje

    1. Ruskista sipuli ja juurekset ja timjami voissa pannulla.
    2. Lisää joukkoon punaviini, vesi, balsamietikka, fondi ja fariinisokeri. Anna kiehua miedolla lämmöllä 20 min. Siivilöi kastike.
    3. Suurusta tarvittaessa maissitärkkelyksellä (sekoita pieneen määrään vettä).
    4. Tarkista maku, mausta tarvittaessa balsamietikalla, fondilla, fariinisokerilla, suolalla ja pippurilla. Pyöristä maku nokareella voita.

    Sisältyvät tuotteet

    Häränlihafondi Punaviinillä

    Recept

    Klassinen voikastike

    Recept

    Valkoviinikastike

    Recept

    Omenainen calvados-sinappikastike

    Recept

    Kasvissyöjän Bolognese

    Recept

    Currybroileri, mangokastike ja vihannesriisi

    Recept

    Naudanlihakastike, hitaasti hauduttaen

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä