Sipulikastike
Facebook Twitter

Kastike, Arkiruoka

Sipulikastike

Sipulikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 3 kpl keltasipulia
    • 1 rkl voita
    • 1 rkl vehnäjauhoja
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 2 dl maitoa
    • 1 dl kermaa
    • pari tippaa etikkaa
    • sokeria
    • suolaa ja valkopippuria

    Valmistusohje

    1. Pilko sipulit melko suuriksi paloiksi tai suikaloi ne.
    2. Kuullota sipulia hiljalleen voissa noin 10 min. ajan.
    3. Ripottele jauhot päälle, sekoita hyvin. Lisää fondi, maito ja kerma sekoittaen joukkoon.
    4. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuutin ajan.
    5. Mausta muutamalla tipalla etikkaa, ripauksella sokeria sekä maun mukaan suolalla ja pippurilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Sahrami-fenkolikastike

    Recept

    Punaviinikastike

    Recept

    Sipulikastike

    Recept

    Punaviinikastike

    Recept

    Hapanimelä chilikastike

    Recept

    Peuran ulkofilee punaviinikastikkeella

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä