Tilli-hollandaise
Facebook Twitter

Kastike

Tilli-hollandaise

Tilli-hollandaisen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 300 g voita
    • 3 kpl kananmunan keltuaisia
    • 2 rkl sitruunanmehua
    • 1 rkl tuoretta tilliä, hienonnettuna
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
    • suolaa ja valkopippuria

    Valmistusohje

    1. Sulata voi kattilassa, älä anna sen ruskistua.
    2. Anna voin seistä hetken rauhassa, jotta se pääsee erottumaan vesi- ja rasvakerroksiin. Rasvaosa nousee ylös pinnalle ja vesiosa laskeutuu pohjalle.
    3. Kaada varoen rasvaosa kattilaan ja heitä pois samea vesiosa.
    4. Lämmitä rasva 60 °C:seen.
    5. Vatkaa yhteen keltuaiset ja sitruunamehu vesihauteessa täyteläisen paksuksi. Huom! Enintään 65 °C:iseksi!
    6. Ota kattila pois liedeltä.
    7. Lisää voi varovasti ohuena nauhana keltuaismassaan samalla koko ajan vatkaten. Lisää voi ensin tilkka kerrallaan ja myöhemmin voit lisätä voita enemmän ja nopeammin.
    8. Mausta kastike fondilla ja hienonnetulla tuoreella tillillä.

    Sisältyvät tuotteet

    Kalafondi

    Recept

    Kantarelli-katajanmarjakastike

    Recept

    Kasvissyöjän Bolognese

    Recept

    Avokadokastike

    Recept

    Hummeri-mätikastike

    Recept

    Hummeri-piparjuurikastike

    Recept

    Bolognese juureksilla ja linsseillä

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä