Tuhti pippurikastike
Facebook Twitter

Kastike

Tuhti pippurikastike

Tuhti pippurikastike -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 rkl mustapippuria, murskattuna
    • 1 rkl viherpippuria, murskattuna
    • 0.5 rkl rosépippuria, murskattuna
    • 2 kpl salottisipulia, hienonnettuna
    • 2.5 rkl konjakkia
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 3 dl vettä
    • 2 dl kermaa
    • 0.5 rkl ranskalaista sinappia
    • 1 rkl voita

    Valmistusohje

    1. Kuullota sipuli ja pippuri voissa keskikuumalla lämmöllä.
    2. Lisää konjakki ja polta alkoholi pois.
    3. Lisää fondi ja vesi. Keitä kokoon, kunnes noin 2 dl nesteestä on jäljellä.
    4. Lisää kerma ja keitä kasaan kastikkeeksi.
    5. Mausta sinapilla. 

    Vinkki! Saat miedomman kastikkeen, kun puolitat pippureiden määrän.

     

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Yrtti-sinappikastike

    Recept

    Omenainen calvados-sinappikastike

    Recept

    Mausteinen omenakastike

    Recept

    Naudanlihakastike, hitaasti hauduttaen

    Recept

    Äyriäis-konjakkikastike

    Recept

    Linssibolognese

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä