Valkoviinikastike
Facebook Twitter

Kastike

Valkoviinikastike

Valkoviinikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 kpl salottisipulia, viipaloituna
    • 1 kpl pieni palsternakka, paloiteltuna
    • 2 oksaa timjamia
    • 0.5 laakerinlehtiä
    • 3 dl valkoviiniä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
    • 2 dl vettä
    • 4 dl kermaa
    • 2 rkl voita

    Valmistusohje

    1. Kuullota sipuli ja palsternakka voissa keskikuumalla lämmöllä, älä anna ruskistua. 
    2. Lisää mausteet ja viini. Keitä kokoon, kunnes noin puolet nesteestä on jäljellä. 
    3. Kaada joukkoon fondi, vesi ja kerma. Keitä kokoon, kunnes jäljellä on noin 3 dl. Kastiketta tulee keittää, kunnes kerma saa toffeemaisen maun. 
    4. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla. Suurusta tarvittaessa haluttuun sakeuteen pieneen vesimäärään sekoitetulla maissitärkkelyksellä. 

    Vinkki! Kääntele kastikkeeseen 1 dl vaahdotettua kermaa ennen tarjoamista. 

    Sisältyvät tuotteet

    Kalafondi

    Recept

    Kantarellimajoneesi

    Recept

    Kantarelli-katajanmarjakastike

    Recept

    Crème fraiche-kastike vasikanfondilla ja valkosipulilla

    Recept

    Herkkutatti-portviinikastike

    Recept

    Hummerikastike

    Recept

    Hedelmäinen kinkunkastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä