Yrtti-sinappikastike
Facebook Twitter

Kastike

Yrtti-sinappikastike

Yrtti-sinappikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    15 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 rkl salottisipulia, hienonnettuna
    • 1 tl valkoviinietikkaa
    • 2 tl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 2 dl maustamatonta rahkaa
    • 2 rkl tuoretta rakuunaa, hienonnettuna
    • 1 tl dijon-sinappia
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Laita salottisipuli pieneen kattilaan, lisää viinietikka, fondi ja 2 rkl vettä. Anna kiehua kunnes kaikki neste on haihtunut. Anna jäähtyä.
    2. Sekoita salottisipulit, rahka, rakuuna ja sinappi yhteen. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Kermainen riistakastike

    Recept

    Bolognese juureksilla ja linsseillä

    Recept

    BBQ-kastike

    Recept

    Jogurttiraita

    Recept

    Valkoviinikastike

    Recept

    Appelsiinikastike kalkkunalle

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä