Avokadoranskalaiset
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Lisuke

Avokadoranskalaiset

Avokadoranskalaisten reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    35 min (20min valmistus + 15min kypsennys)
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 3 avokadoa, ei täysin kypsiä
    • 1 rkl sitruunamehua
    • 2 dl vehnäjauhoa
    • 3 kananmunaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 4 dl pankojauhoja
    • 3 rkl rypsiöljyä
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Kuori ja siivuta avokadot. Avokadot eivät saa olla täysin kypsiä. Laita avokadot kulhoon, lisää sitruunamehu ja hieman suolaa. Sekoita kevyesti.
    2. Nostele avokadot vehnäjauhon joukkoon.
    3. Sekoita kananmunat ja fondi keskenään. Upota jauhotetut avokadoviipaleet kananmunaseokseen ja paneroi tämän jälkeen pankojauhoilla.
    4. Nosta paneroidut avokadot uuniritilälle ja ripottele päälle hieman öljyä.
    5. Paista avokadoviipaleita uunissa 200 asteessa noin 15-20 min, kunnes viipaleet ovat kullanruskeita.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Mac n’ Cheese kasviksilla

    Recept

    Grillattu suippokaali

    Recept

    Perunasosekeitto

    Recept

    Kesäkurpitsapiiras feta-juustolla

    Recept

    Pico de Gallo tomaattisalsa

    Recept

    Paneroitu kukkakaali tartar-kastikkeella

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä