Benedictin munat
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Kala & äyriäinen, Broileri

Benedictin munat

Benedictin munien reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • Uppomuna
    • 1.5 rkl etikkaa, 24 %
    • 4 kpl kananmunia
    • Tarjoiluun:
    • 4 kpl hapanleipäviipaleita
    • 1 kpl tomaattia
    • maun mukaan lehtiselleriä
    • Tilli-hollandaisea

    Valmistusohje

    Uppomuna:

    1. Kiehauta etikalla maustettu vesi ja anna sen poreilla.
    2. Riko muna kuppiin. Valmista munat yksi kerrallaan.
    3. Pyöräytä lusikalla veteen pyörre ja anna munan liukua pyörteiseen veteen. Hauduta n. 4-5 min
    4. Nosta kypsä muna vedestä reikäkauhalla ja anna valua.

     

    Paahtoleipä:

    1. Paahda hapanleipäviipale.
    2. Laita leivälle kasviksia.
    3. Aseta uppomuna kasvisten päälle.
    4. Lusikoi hollandaisekastiketta pinnalle. Reseptin löydät täältä!

    Sisältyvät tuotteet

    Recept

    Misokeitto

    Recept

    Yrttinen perunasose

    Recept

    Parsakaalikeitto halloumi-juustolla

    Recept

    Kasvistortillat ja avocadochimichurri

    Recept

    Sitruuna-yrtti bulgur

    Recept

    Perunaohukainen ja pekonia

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä