Chili-mangosalsa
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Lisuke

Chili-mangosalsa

Chili-mangosalsan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    5 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 200 g mangoa, kuutioituna (tuore tai pakaste)
    • 1 banaanisalottisipuli, hienonnettuna
    • 1 dl tuoretta korianteria, hienonnettuna
    • 1 rkl limemehua
    • 1-3 tl sambal oelek -chilitahnaa
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 0.5 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Laita kaikki ainesosat kulhoon. Muussaa haarukalla karkeaksi salsaksi.

    2. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.

     

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Paneroidut herkkusienet tartar-kastikkeella

    Recept

    Parsakaali-pinaattipasta

    Recept

    Kasvistortillat ja avocadochimichurri

    Recept

    Vihreä Poké Bowl

    Recept

    Pikagrillattu maissi

    Recept

    Sienilisuke

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä