Coleslaw
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Lisuke

Coleslaw

Coleslawn reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    5 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 dl crème fraichea
    • 0.75 dl majoneesia
    • 2 tl hunajaa
    • 2 tl valkoviinietikkaa
    • 2 tl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 4 dl kaalia, ohueksi siivutettuna
    • 1 dl porkkanaa, karkeana raasteena
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Sekoita kaikki ainesosat keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Benedictin munat

    Recept

    Pico de Gallo tomaattisalsa

    Recept

    Peruna-purjososekeitto

    Recept

    Feta-mansikkasalaatti

    Recept

    Perunapakoraa ja jogurttiraitaa

    Recept

    Guacamole

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä