Gazpacho
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Keitto

Gazpacho

Gazpachon reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    15 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 kypsää luumutomaattia, hienonnettuna
    • 1 purkki hienoa tomaattimurskaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl punaviinietikkaa
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 1 punainen paprika, hienonnettuna
    • 10 cm pala kurkkua, hienonnettuna
    • 1 pieni salottisipuli, hienonnettuna
    • 0.5 valkosipulin kynsi, hienonnettuna
    • 2 dl jääpaloja
    • 1-3 tl sambal oelek -chilitahnaa
    • Tarjoiluun
    • 1 mozzarella
    • krutonkeja
    • yrttejä
    • oliiviöljyä

    Valmistusohje

    1. Laita kaikki keiton ainesosat monitoimikoneeseen ja soseuta. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    2. Kaada keitto tarjoilukulhoihin. Lisää keiton päälle mozzarellaa, krutonkeja, oliiviöljyä ja yrttejä.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Perunaohukainen ja pekonia

    Recept

    Vegetaarinen "sitruunasilli" munakoisosta

    Recept

    Sienilisuke

    Recept

    Kasvistortillat ja avocadochimichurri

    Recept

    Haudutettu, sinappihunnutettu juuriselleri

    Recept

    Baba Ganoush munakoisotahna

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä