Grillattu suippokaali
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Lisuke

Grillattu suippokaali

Grillatun suippokaalin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    5 min + grillaus
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 suippokaali
    • Grilliöljy:
    • 1 dl rypsiöljyä
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl juoksevaa hunajaa
    • 1 rkl limemehua
    • 1-3 tl sambal oelek -chilitahnaa
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Puolita kaali pituussuunnassa. Grillaa leikkuupuoli alaspäin miedolla lämmöllä, kunnes kaali on saanut hyvän värin.
    2. Käännä kaali ja sivele päälle grilliöljyä useampaan kertaan.
    3. Anna kaalin grillaantua miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes se on rapea ja pehmeä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Vihreä parsakeitto savustetulla lohella

    Recept

    Bataatti-juustopannu

    Recept

    Kurpitsalaatikko

    Recept

    Paahdettua parsaa, hasselpähkinöitä ja aiolia

    Recept

    Misokeitto

    Recept

    Tomaatti-valkosipulipasta

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä