Halloumi-tomaattipasta
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Pastaruoka, Arkiruoka

Halloumi-tomaattipasta

Halloumi-tomaattipastan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 annosta keitettyä pastaa, esim. tagliatelle
    • 400 g halloumi-juustoa
    • 4 rkl oliiviöljyä
    • 2 rkl persiljaa (maustepurkista)
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 dl tomaattia, kuutioituna
    • 50 g babypinaattia
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Pilko halloumi pieniksi kuutioiksi. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista halloumia nopeasti kovalla lämmöllä.
    2. Lisää joukkoon keitetty pasta, tomaatit ja pinaatti. Lisää kuivattu persilja ja fondi.
    3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Linssibolognese

    Recept

    Feta-mansikkasalaatti

    Recept

    Pikagrillattu maissi

    Recept

    Paahdettu tomaattikeitto

    Recept

    Artisokkarisotto aurinkokuivatulla tomaatilla

    Recept

    Grillattu halloumi kurpitsansiemenillä

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä