Jogurttiraita
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Kastike

Jogurttiraita

Jogurttiraidan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 3 rkl tuoretta minttua
    • 2 rkl limemehua
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1.5 kpl valkosipulin kynsiä
    • 1.5 dl maustamatonta luonnonjogurttia
    • cayennenpippuria
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Soseuta mintun lehdet yhdessä limemehun, fondin ja valkosipulin kanssa.
    2. Yhdistä sose jogurttiin ja mausta seos cayennenpippurilla, suolalla ja mustapippurilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Paahdettu tomaattikeitto

    Recept

    Linssisalaatti

    Recept

    Gnocchit gorgonzola-kastikkeessa

    Recept

    Kesäkurpitsapiiras feta-juustolla

    Recept

    Kurpitsapesto

    Recept

    Kukkakaalisosekeitto

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä