Jouluinen ruusukaali
Facebook Twitter

Kasvisruoka

Jouluinen ruusukaali

Jouluisen ruusukaalin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    20 min
    Annosmäärä: 8

    Ainesosat

    • 1 kg tuoretta ruusukaalia, päällimmäiset lehdet siistittynä pois
    • 2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 rkl voita
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 3 kanelitankoa
    • 3 laakerinlehteä
    • 1 rkl fariinisokeria
    • 1 rkl valkoviinietikkaa
    • 1 tl jauhettua kardemummaa
    • 1 tl kuivattua, jauhettua inkivääriä
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Laita ruusukaalit kattilaan, lisää päälle kylmää vettä, kunnes ruusukaalit peittyvät.
    2. Lisää fondi ja anna kiehua 5 minuuttia. Siivilöi vesi pois ja anna ruusukaalien jäähtyä.
    3. Kuumenna voi ja öljy suuressa paistinpannussa. Lisää ruusukaalit, kaneli ja laakerinlehdet. Paista keskilämmöllä, kunnes ruusukaalit ovat saaneet kauniin värin.
    4. Ripottele päälle fariinisokeri, valkoviinietikka ja loput mausteet. Paista vielä minuutti.
    5. Tarjoile heti!

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Itse tehty tomaattiketsuppi

    Recept

    Kantarelli-kanapé

    Recept

    Ratatouille uunissa

    Recept

    Vietnamilaiset kesärullat

    Recept

    Paneroidut herkkusienet tartar-kastikkeella

    Recept

    Vihreä yrttiöljy

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä