Juurespyttipannu kananmunalla
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Arkiruoka

Juurespyttipannu kananmunalla

Juurespyttipannu kananmunalla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    20 min
    Annosmäärä: 1

    Ainesosat

    • 100 g perunaa, kuutioituna
    • 100 g porkkanaa, kuutioituna
    • 100 g kaalia, kuutioituna
    • 100 g palsternakkaa, kuutioituna
    • 1 pieni sipuli, hienonnettuna
    • rypsiöljyä
    • Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • HP-kastiketta
    • Worcester-kastiketta
    • 1 kananmuna
    • Tarjoiluun
    • etikkapunajuuria

    Valmistusohje

    1. Paista kasvikset pehmeäksi ja kullanruskeaksi öljyssä.
    2. Mausta suolalla, pippurilla, fondilla, HP-kastikkeella ja Worcester-kastikkeella.
    3. Paista kananmuna ja tarjoile juurespyttipannu etikka-punajuurien kanssa!

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Paneroitu kukkakaali tartar-kastikkeella

    Recept

    Kurpitsapesto

    Recept

    Kantarellirisotto

    Recept

    Linssibolognese

    Recept

    Pico de Gallo tomaattisalsa

    Recept

    Jogurttiraita

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä