Kasvissyöjän Bolognese
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Kastike, Pastaruoka, Arkiruoka

Kasvissyöjän Bolognese

Kasvissyöjän Bolognese reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 500 g soijarouhetta turvotettuna
    • 1 kpl keltasipulia
    • 1 kpl porkkanaa
    • 2 kpl pieniä valkosipulinkynsiä
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 3 rkl tomaattipyrettä
    • 400 g tomaattimurskaa
    • 1 dl vettä
    • 2.5 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 tl hunajaa
    • 2 tl kuivattua oreganoa
    • 1 maustemitta juustokuminaa
    • 1 kpl laakerinlehtiä
    • maun mukaan suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Hienonna sipuli ja raasta porkkana. Kuullota pehmeäksi oliiviöljyssä, älä ruskista.
    2. Raasta joukkoon valkosipuli ja lisää mausteet. Kuullota minuutti.
    3. Lisää soijarouhe pienissä erissä, jotta saat sen ruskistumaan kiehumisen sijasta. 
    4. Lisää tomaattipyre ja kuullota.
    5. Kaada joukkoon fondi, vesi, hunaja ja tomaattimurska.
    6. Anna kiehua hiljalleen kannen alla vähintään 20 minuuttia. 
    7. Mausta suolalla ja vastarouhitulla mustapippurilla. 

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Yrttinen perunasose

    Recept

    Pääsiäisskonssit

    Recept

    Baba Ganoush munakoisotahna

    Recept

    Paneroidut herkkusienet tartar-kastikkeella

    Recept

    Lämmin peruna-kasvissalaatti grillistä ja vuohenjuusto-bru...

    Recept

    Misokeitto

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä