Kasvistortillat ja avocadochimichurri
Facebook Twitter

Kasvisruoka

Kasvistortillat ja avocadochimichurri

Kasvistortillat ja avocadochimichurri -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kpl munakoisoa, pientä
    • 1.5 kpl kesäkurpitsaa, pientä
    • 1 kpl suippopaprikaa
    • Avocadochimichurri
    • 1.5 kpl avocadoa
    • 0.5 dl persiljaa, tuoretta
    • 0.25 dl korianteria, tuoretta
    • 0.5 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 0.5 rkl limen mehua
    • 1.5 tl punaista chiliä, hienonnettuna
    • 0.5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 4 kpl tortillalevyjä, suuria
    • Kasvikset
    • sokeriherneitä, salaattia, kirsikkatomaatteja, herneenversoja

    Valmistusohje

    1. Leikkaa kasvikset viipaleiksi pituussuuntaisesti. Paista kuumalla pannulla öljyssä nopeasti.
    2. Hienonna chimichurrin ainekset, mausta suolalla, fondilla, mustapippurilla sekä halutessasi limemehulla ja -kuorella sekä sokerilla. Anna maustua kylmässä 15 min.
    3. Paahda tortillaleivät kevyesti, täytä kasviksilla, chimichurrilla sekä salaatilla.
    4. Rullaa ja tarjoa.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Rapeat kasvispihvit

    Recept

    Paahdettu tomaattikeitto

    Recept

    Kesärullat

    Recept

    Misokeitto

    Recept

    Coleslaw

    Recept

    Köyhät ritarit raejuustolla ja avokadolla

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä