Kasvistortillat ja avocadochimichurri
Facebook Twitter

Kasvisruoka

Kasvistortillat ja avocadochimichurri

Kasvistortillat ja avocadochimichurri -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kpl munakoisoa, pientä
    • 1.5 kpl kesäkurpitsaa, pientä
    • 1 kpl suippopaprikaa
    • Avocadochimichurri
    • 1.5 kpl avocadoa
    • 0.5 dl persiljaa, tuoretta
    • 0.25 dl korianteria, tuoretta
    • 0.5 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 0.5 rkl limen mehua
    • 1.5 tl punaista chiliä, hienonnettuna
    • 0.5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 4 kpl tortillalevyjä, suuria
    • Kasvikset
    • sokeriherneitä, salaattia, kirsikkatomaatteja, herneenversoja

    Valmistusohje

    1. Leikkaa kasvikset viipaleiksi pituussuuntaisesti. Paista kuumalla pannulla öljyssä nopeasti.
    2. Hienonna chimichurrin ainekset, mausta suolalla, fondilla, mustapippurilla sekä halutessasi limemehulla ja -kuorella sekä sokerilla. Anna maustua kylmässä 15 min.
    3. Paahda tortillaleivät kevyesti, täytä kasviksilla, chimichurrilla sekä salaatilla.
    4. Rullaa ja tarjoa.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Vesimelonisalaatti

    Recept

    Peruna-pinaattipaistos

    Recept

    Halloumi-tomaattipasta

    Recept

    Kesäkurpitsapiiras feta-juustolla

    Recept

    Kantarelli-kanapé

    Recept

    Halloumi stroganoff

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä