Kurpitsacurry
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Pataruoka

Kurpitsacurry

Kurpitsacurryn reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    40 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 3 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 tl punaista chiliä, hienonnettuna
    • 2 rkl tuoretta inkivääriä, kuorittuna ja raastettuna
    • 2 rkl tikka masala currytahnaa
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1 rkl öljyä
    • 1 rkl tomaattipyreetä
    • 400 g tomaattimurskaa
    • 400 ml kookosmaitoa
    • 600 g kurpitsaa, kuorittuna ja kuutioituna
    • 0.5 kukkakaali, nuppuina
    • 1 dl tuoretta korianteria, hienonnettuna
    • suolaa ja mustapippuria
    • Tarjoiluun
    • keitettyä riisiä

    Valmistusohje

    1. Kuullota valkosipulia, chiliä, inkivääriä ja currytahnaa öljyssä 2 min sekoittaen. Lisää tomaattipyree ja kuullota vielä minuutti.
    2. Lisää tomaattimurska, kookosmaito ja fondi. Anna kiehua 15 min.
    3. Lisää kurpitsa ja kukkakaali. Keitä 25-30 min, kunnes kukkakaali on pehmeää.
    4. Halutessasi voit ohentaa pataa vedellä.
    5. Mausta suolalla, mustapippurilla, currytahnalla ja fondilla. Tarjoa tuoreen korianterin ja keitetyn riisin kanssa!

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Välimeren pyttipannu

    Recept

    Kurpitsalaatikko

    Recept

    Perunapakoraa ja jogurttiraitaa

    Recept

    Vegetaarinen "sipulisilli" juureksista

    Recept

    Kukkakaalikorma

    Recept

    Rapeat kasvispihvit

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä