Kurpitsapesto
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Lisuke

Kurpitsapesto

Kurpitsapeston reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    5 min
    Annosmäärä: 2

    Ainesosat

    • 3 rkl kurpitsansiemeniä, paahdettuna
    • 1 rkl Västerbotten-juustoa tai muuta voimakkaan makuista juustoa, raastettuna
    • 1 rkl parmesan-juustoa, raastettuna
    • 1-2 rkl rypsiöljyä
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Sekoita kulhossa kaikki ainekset yhteen. Valmista pestoa syntyy noin 1 dl.

     

    Vinkki!
    Tarjoile pastan kanssa tai maa-artisokkakeiton lisukkeena.

    Sisältyvät tuotteet

    Recept

    Kurpitsapyörykät

    Recept

    Köyhät ritarit raejuustolla ja avokadolla

    Recept

    Vesimelonisalaatti

    Recept

    Grillattu suippokaali

    Recept

    Vegetaarinen "sipulisilli" juureksista

    Recept

    Parsakaalikeitto halloumi-juustolla

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä