Linssibolognese
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Kastike, Pastaruoka

Linssibolognese

Linssibolognesen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    35 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 porkkana
    • 1 keltainen sipuli
    • 2 valkosipulinkynttä
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 1.5 dl mustia linssejä
    • 500 g tomaattimurskaa
    • 2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 rkl balsamietikkaa
    • Tarjoiluun
    • spagettia, parmesan-juustoa ja basilikaa

    Valmistusohje

    1. Kuori ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.
    2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
    3. Kuullota porkkanaraastetta ja sipuleita öljyssä paistokasarissa. Lisää linssit, tomaattimurska, 3 dl vettä, fondi ja balsamietikka. Mausta suolalla ja pippurilla.
    4. Anna kiehua kannen alla miedolla lämmöllä 20-25 min tai kunnes linssit ovat valmiita.
    5. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    6. Tarjoile kastike spagetin kanssa, ripottele päälle raastettua parmesan-juustoa ja basilikaa.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Perunasurvos

    Recept

    Kesärullat

    Recept

    Tofu-nuudelikeitto

    Recept

    Paahdetut uunijuurekset

    Recept

    Pico de Gallo tomaattisalsa

    Recept

    Paahdettu kurpitsa ja sellerisalaatti

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä