Linssibolognese
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Kastike, Pastaruoka

Linssibolognese

Linssibolognesen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    35 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 porkkana
    • 1 keltainen sipuli
    • 2 valkosipulinkynttä
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 1.5 dl mustia linssejä
    • 500 g tomaattimurskaa
    • 2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 rkl balsamietikkaa
    • Tarjoiluun
    • spagettia, parmesan-juustoa ja basilikaa

    Valmistusohje

    1. Kuori ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.
    2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
    3. Kuullota porkkanaraastetta ja sipuleita öljyssä paistokasarissa. Lisää linssit, tomaattimurska, 3 dl vettä, fondi ja balsamietikka. Mausta suolalla ja pippurilla.
    4. Anna kiehua kannen alla miedolla lämmöllä 20-25 min tai kunnes linssit ovat valmiita.
    5. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    6. Tarjoile kastike spagetin kanssa, ripottele päälle raastettua parmesan-juustoa ja basilikaa.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Köyhät ritarit raejuustolla ja avokadolla

    Recept

    Tomaattisalaatti

    Recept

    Intialainen linssipata

    Recept

    Halloumi stroganoff

    Recept

    Vegetaarinen "sitruunasilli" munakoisosta

    Recept

    Kantarellirisotto

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä