Linssisalaatti
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Lisuke, Arkiruoka

Linssisalaatti

Linssisalaatin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    10 min
    Annosmäärä: 1

    Ainesosat

    • 1 dl linssejä, keitettynä
    • 1 nippu rucolaa
    • 1 dl tomaattia, kuutioituna
    • 1 pieni avokado, kuutioituna
    • 1 rkl kevätsipulia, hienonnettuna
    • suolaa ja mustapippuria
    • Kastike
    • 1 rkl balsamietikkaa
    • 1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
    • 1 tl juoksevaa hunajaa
    • 1 tl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia

    Valmistusohje

    1. Huuhtele linssit ja valuta hyvin.
    2. Sekoita kastikeainesosat keskenään.
    3. Sekoita linssit, kasvikset ja kastike keskenään. Mausta suolalla, mustapippurilla ja fondilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Jouluinen ruusukaali

    Recept

    Peruna-purjososekeitto

    Recept

    Tofu-nuudelikeitto

    Recept

    Kasvissyöjän Bolognese

    Recept

    Aasialaisittain maustettu tofu

    Recept

    Välimeren pyttipannu

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä