Lohkoperunat
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Lisuke, Arkiruoka

Lohkoperunat

Lohkoperunoiden reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 800 g perunoita, lohkottuina
    • 2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kantarellifondia
    • tuoreita yrttejä, esim. timjamia tai rosmariinia
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Sekoita perunat, öljy, fondi ja mausteet yhteen, lisää myös suola ja pippuri.

    2. Paahda uunissa 200°C:ssa noin 25-35 min. riippuen perunalohkojen suuruudesta.

    Sisältyvät tuotteet

    Kantarellifondi

    Recept

    Kasvisnyytit grillissä

    Recept

    Halloumi-tomaattipasta

    Recept

    Vegetaarinen "sitruunasilli" munakoisosta

    Recept

    Grillattu mozzarella-kesäkurpitsa

    Recept

    Pico de Gallo tomaattisalsa

    Recept

    Perunasurvos

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä