Mangosalaatti
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Lisuke

Mangosalaatti

Mangosalaatin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    15 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 suuri mango
    • 2 dl rucolaa
    • 1 dl salottisipulia, ohueksi siivutettuna
    • 1 nippu tuoretta korianteria
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 1 tl riisiviinietikkaa
    • 1 tl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia

    Valmistusohje

    1. Kuori ja viipaloi mango, sekoita yhteen muiden ainesosien kanssa.
    2. Tarkista maku, mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Green and Fresh

    Recept

    Kukkakaalisosekeitto

    Recept

    Gnocchit gorgonzola-kastikkeessa

    Recept

    Tomaattisalaatti

    Recept

    Lohkoperunat

    Recept

    Vegaaninen porkkanalaatikko

    Recept

    Perunasurvos

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä