Misokeitto
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Keitto

Misokeitto

Misokeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    10 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 8 dl vettä
    • 2 rkl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
    • 4 rkl misotahnaa
    • 2 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 6 herkkusientä, siivutettuna
    • 200 g tofua, kuutioituna
    • 1 sushi nori -merilevää
    • 1 rkl seesaminsiemeniä
    • 2 kevätsipulia, hienonnettuna

    Valmistusohje

    1. Kuumenna fondilla maustettu vesi kiehuvaksi. Sekoita joukkoon misotahna ja soija. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa fondia, misoa ja soijaa. Anna kiehua 5 minuuttia.
    2. Jaa tofu, sienet, revitty nori ja kevätsipuli kulhoihin. Kaada päälle misoliemi ja viimeistele annokset seesaminsiemenillä.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Green and Fresh

    Recept

    Parsakaali-pinaattipasta

    Recept

    Maa-artisokka-kantarellikeitto

    Recept

    Vegetaarinen "sitruunasilli" munakoisosta

    Recept

    Beaty bourguignon

    Recept

    Paneroidut herkkusienet tartar-kastikkeella

    Recept

    Peruna-purjososekeitto

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä