Paahdettu kurpitsa ja sellerisalaatti
Facebook Twitter

Kasvisruoka

Paahdettu kurpitsa ja sellerisalaatti

Paahdettu kurpitsa ja sellerisalaatti -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 kpl kurpitsaa, siemenet poistettuna ja lohkottuna
    • 4 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
    • 2 rkl vaaleaa balsamicoviinietikkaa
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1.5 rkl sitruunan kuorta, raastettuna
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl persiljaa, pilkottuna
    • 0 sormisuolaa ja mustapippuria
    • Sellerisalaatti:
    • 2 dl juuriselleriä, suikaloituna
    • 0.5 dl saksanpähkinöitä, rouhittuna
    • 2 rkl crème fraîchea
    • 1 tl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 0 suolaa ja pippuria
    • 0 ilmakuivattua kinkkua

    Valmistusohje

    Kurpitsa:

    1. Sekoita öljy, viinietikka ja 1 rkl fondia yhteen.

    2. Laita kurpitsa uuninkestävään vuokaan.

    3. Pirskottele päälle mausteöljy ja mausta vielä valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.

    4. Paahda kurpitsa uunissa 200°C:ssa noin 20-25 minuuttia.

    5. Kun kurpitsa on pehmentynyt, ota pois uunista ja laita vadille. Ripottele päälle persiljaa.

     

    Sellerisalaatti:

    1. Ryöppää selleri nopeasti kuumassa vedessä ja jäähdytä.

    2. Yhdistä selleri, saksanpähkinät ja cremé fraîche. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    3. Annostele sellerisalaattia kurpitsalle.

    4. Tarjoa halutessasi yhdessä ilmakuivatun kinkun kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Vegetaarinen "sipulisilli" juureksista

    Recept

    Paahdettua juuriselleriä, polentaa ja kantarellivoita

    Recept

    Vihreä hernekeitto

    Recept

    Juusto-bataattisose

    Recept

    Vihreä hernekeitto wasabilla ja kurpitsansiemenillä

    Recept

    Beaty bourguignon

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä