Päärynä-fenkolisalaatti
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Lisuke

Päärynä-fenkolisalaatti

Päärynä-fenkolisalaatin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    25 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 päärynää
    • 2 pientä fenkolia
    • 50 g babypinaattia
    • 1 pieni granaattiomena
    • suolaa ja pippuria
    • Sinappikastike
    • 2 rkl makean tulista sinappia
    • 1 rkl karkeaa sinappia
    • 2 tl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 3 rkl valkoviinietikkaa
    • 1.5 dl rypsiöljyä
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Siivuta päärynät ja fenkolit ohuiksi viipaleiksi. Halkaise granaattiomenat ja ota talteen punaiset siemenet.
    2. Sekoita kaikki kasvikset kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla.
    3. Valmista kastike sekoittamalla sinapit, fondi ja viinietikka. Sekoita joukkoon öljy ohuena nauhana. Mausta suolalla ja pippurilla.
    4. Kaada kastike salaatin päälle.

     

    Vinkki!
    Saat ruokaisamman salaatin lisäämällä salaattiin vuohenjuustoa.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Kasvissyöjän Bolognese

    Recept

    Perunat liemessä

    Recept

    Kurpitsacurry

    Recept

    Coleslaw

    Recept

    Halloumi-kikhernepata

    Recept

    Paahdetut uunijuurekset

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä