Paistettu riisi
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Arkiruoka

Paistettu riisi

Paistetun riisin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    15 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 annosta keitettyä riisiä, esim. basmati
    • 2 rkl öljyä
    • 1 punainen paprika, kuutioituna
    • 1 keltainen paprika, kuutioituna
    • 1 keltainen sipuli, hienonnettuna
    • 2 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
    • 4 kevätsipulia, hienonnettuna
    • 1 parsakaali, paloiteltuna
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1-3 tl sambal oelek -chilitahnaa
    • 4 rkl vaaleaa soijaa
    • 4 kananmunaa

    Valmistusohje

    1. Kuumenna öljy paistokasarissa tai wok-pannussa. Paista kasviksia kuumalla lämmöllä muutama minuutti.
    2. Sekoita joukkoon riisi ja jatka paistamista vielä hetki. Mausta fondilla, samba oelek -tahnalla ja soijalla.
    3. Paista kananmunat erillisellä pannulla.
    4. Tarjoile paistettu riisi kananmunien kanssa!

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Kurpitsapyörykät

    Recept

    Nuudelia ja kasviksia liemessä

    Recept

    Graavatut kasvikset

    Recept

    Ratatouille uunissa

    Recept

    Nokkoskeitto uppomunalla

    Recept

    Täyteläinen kantarelli-maa-artisokkakeitto

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä