Perunapakoraa ja jogurttiraitaa
Facebook Twitter

Kasvisruoka

Perunapakoraa ja jogurttiraitaa

Perunapakoraa ja jogurttiraitaa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 5 kpl suuria, jauhoisia perunoita
    • 1 kpl keltasipulia, pilkottuna
    • 1 dl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
    • 1 rkl sitruunan hienoksi raastettua kuorta
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 3 dl kikhernejauhoja
    • 2 dl vettä taikinaan
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • rypsiöljyä uppopaistamiseen

    Valmistusohje

    1. Keitä perunoita suolalla maustetussa vedessä noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat puolikypsiä. Anna perunoiden jäähtyä keiton jälkeen. Raasta jäähtyneet perunat raastimen karkealla puolella.
    2. Yhdistä kaikki ainekset ja anna massan levätä 10 min.
    3. Kuumenna riittävä määrä öljyä kattilassa tai rasvakeittimessä, öljyn tulee olla 175°C:sta.
    4. Muotoile taikinasta palleroita ja uppopaista niitä muutama minuutti, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.

    Dippaa pakorapalleroita jogurttiraidassa tai tarjoja ne lisäkkeenä tai lämpimänä pääkasvisruokana.

     

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Paahdettua parsaa, hasselpähkinöitä ja aiolia

    Recept

    Kurpitsapesto

    Recept

    Sienilisuke

    Recept

    Paahdettua juuriselleriä, polentaa ja kantarellivoita

    Recept

    Parsakaali-pinaattipasta

    Recept

    Hasselbackan parmesaaniperunat yrteillä

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä